Prvi aparat za recikliranje boca u Bosni i Hercegovini

Kompanija Ekograd d.o.o. uvodi jedinstven model recikliranja otpada na BH tržište. Radi se o proizvodu od kojeg i investitor, a i lokalno stanovništvo imaju benefite. Ekonomat nudi jedinstven koncept biznis modela sa zagarantovanim brzim povratom investicije, Ekonomat investitorima i pojedincima nudi sljedeće mogućnosti:

Recikliraj i zaradi

Uvođenje reciklomata u sve lokalne zajednice, velike trgovinske lance i tržne centre, turistička mjesta omogućava svakom biznisu da se odmakne od mešovitih zbirki za reciklažu i da do ekološkog rješenja dođe brzo i bezbijedno. Mi nudimo specijalne aparate za reciklažu, kao i cjelokupan program instalacije aparata i edukacije osoblja za upravljanje aparatima!

Reciklomat povećava čistoću vaše lokalne sredine i jasno ističe vašu posvećenost održivom razvoju.
Osim što nudi ogromne pogodnosti za investitore i okolinu, ekonomat je velika prilika i za lokalno stanovništvo da dodatno dođu do zarade. Naime, svaka reciklirana boca pojedincu donosi određene benefite, gdje na vrlo jednostavan način sami birate gdje želite utrošiti novac od recikliranog otpada.

Kako postati partner programa recikliranja možete saznati na linku – www.ekograd.ba/ekonomat

Reciklomat - Prikupljanje i sortiranje ambalažnog otpada

Ekonomat nudi jedinstven koncept biznis modela sa zagarantovanim brzim povratom investicije, Ekonomat investitorima i pojedincima nudi sljedeće mogućnosti:

EKO GRAD DOOO

EKO GRAD DOOO

Vaš partner za ekološki održive projekte!

Tags :

Podijeli ovo na mrežama :

POPULARNE OBJAVE