SPASIMO PLANETU! SMANJIMOOČISTIMORECIKLIRAJMO OTPAD

Mi nudimo specijalne programe za dugoročno rješavanje ekoloških problema u zajednici!

RECIKLOMAT

RECIKLIRAJ I ZARADI

Uvođenje reciklomata u sve lokalne zajednice, velike trgovinske lance i tržne centre, turistička mjesta omogućava svakom biznisu da se odmakne od mješovitih zbirki za reciklažu i da do ekološkog rješenja dođe brzo i bezbijedno. Mi nudimo specijalne aparate za reciklažu, kao i cjelokupan program instalacije aparata i edukacije osoblja za upravljanje aparatima!

Recikliramo plastične boce

Recikliramo limenke

Recikliramo staklene ambalaže

Osvoji kartu za gradski prevoz, žičaru ili ski pas

Nadopunite Vaš telefonski račun

Skupite poene na Vašoj kartici

SIGURAN BIZNIS MODEL

Reciklomat - zarada i za investitora i za klijenta

Reciklomat nudi jedinstven koncept biznis modela sa zagarantovanim brzim povratom investicije. Ekonomat investitorima i pojedincima nudi sljedeće mogućnosti:

PARTNERSTVO

PROJEKTI

RECIKLIRANJE

ZARADA

O RECIKLOMATU

Reciklomat je automatizovana mašina koja svakom obliku ljudske djelatnosti nudi efikasan, pogodan i isplativ način za reciklažu plastičnih boca i aluminijskih limenki.

Uvođenje reciklomata u sve lokalne zajednice širom Bosne i Hercegovine, velike trgovinske lance i tržne centre, omogućava svakom biznisu da se odmakne od mješovitih zbirki za reciklažu i da do ekološkog rešenja dođe brzo i bezbijedno.

Reciklomat povećava čistoću vaše lokalne sredine i jasno ističe vašu posvećenost održivom razvoju.
Osim što nudi ogromne pogodnosti za investitore i okolinu, reciklomat je velika prilika i za lokalno stanovništvo da dodatno dođe do zarade. Naime, svaka reciklirana boca pojedincu donosi određene benefite, gdje na vrlo jednostavan način sami birate gdje želite utrošiti novac od recikliranog otpada.

Reciklomat - Prikupljanje i sortiranje ambalažnog otpada

Reciklomat nudi jedinstven koncept biznis modela sa zagarantovanim brzim povratom investicije. Reciklomat investitorima i pojedincima nudi sljedeće mogućnosti:

U Sarajevu postavljen prvi pametni reciklomat u BiH

Predsjednik Turističke zajednice Kantona Sarajevo Kenan Magoda sa partnerima projekta “Reciklomat”- Sarajevo Film Festival, Pomozi.ba, KJKP Rad i KJKP Park pustili su u promet prvi pametni reciklomati ispred Doma oružanih snaga BiH u Sarajevu.

Prva faza postavljanja reciklomata predstavljena je u gradskoj jezgri Sarajeva, ispred Doma Armije BiH.

Predsjednik Magoda je pojasnio da Turistička zajednica KS nema nadležnosti da upravlja čistoćom grada, te da ovim projektom pruža primjer kako svi mogu raditi na povećanju svijesti o važnosti ekologije i apelirao na nadležne da se uključe u ovu ekološku priču s ciljem da u Bosni i Hercegovini što prije bude postavljeno stotinu reciklomata.

 

PARTNERSKI PROGRAM

Za sve partnere pripremili smo niz pogodnsti i specijalnih paketa

JEDINSTVEN KONCEPT

Mi smo jedinizastupnik u BiH Menzi Muck vozila i Ekonomata

RECIKLIRAJ I ZARADI

Nudimo jedinstvent koncet Ekonomata, gdje klijenti recikliranjem otpada zarađuju

SIGURNA INVESTICIJA

Garantujemo jedinstven koncept i rpogram, koji donosi brz povrat investicije

PREUZMI BROŠURU

Reciklomat je automatizovana mašina koja svakom obliku ljudske djelatnosti nudi efikasan, pogodan i isplativ način za reciklažu plastičnih boca i aluminijumskih limenki.

PROCES RECIKLIRANJA I SKLADIŠTENJA

Nudimo jedinstven koncept za investitore. Povrat investicije je brz i siguran, a projekat je od velikog značaja za širu zajednicu. Jednostavna tri koraka do zarade!

01.

RECIKLOMAT

U ekonomat stane 300 jedinica reciklažne ambalaže, zatim se prazni i otpad se vozi.

02.

SKLADIŠTE

Skupljeni otpad se sortira, skladišti i tretira u specijalizovanim postrojenjima.

03.

RECIKLIRANJE

Reciklirani otpad se pakuje i izvozi vani na reciklažu. Dio otpada se reciklira u Bosni i Hercegovini

POSTANI PARTNER

PREUZMI BROŠURU

Reciklomat je automatizovana mašina koja svakom obliku ljudske djelatnosti nudi efikasan, pogodan i isplativ način za reciklažu plastičnih boca i aluminijumskih limenki.